Kok

Vi sørger en kreativ og ansvarsbevidst kok

(Arbejdspladsen ligger i Århus kommune)

Turbinehallen ApS har både travlt og vokseværk, derfor har vi brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksibel kok, der ikke er bange for at tage ansvar.Din primære arbejdsgang vil være i Turbinehallen, hvor Du bliver en del af et ungt, dynamisk og stærkt samarbejdende kokketeam, hvor der er plads til nye og kreative tanker!

Vi forventer du er:

Uddannet kok og har erfaring med arbejdet som kok

Forandringsvillig og fleksibel

En person med appetit på udfordringer og utraditionelle løsninger

En person med humor og stor energi

Vi tilbyder en alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på at skræddersy individuelle løsninger til kunderne. Kulturen i Turbinehallen ApS er præget af en uformel omgangstone, hvor der er plads til at tænke selvstændigt og tage ansvar, og hvor samarbejde og glæde er vigtige ingredienser. Turbinehallen ApS er leverandør af “skæve” oplevelser med udgangspunkt i en madydelse i topklasse. Vi leverer “den hele oplevelse” til alle typer fester, arrangementer, konferencer, koncerter, mad ud af huset og meget mere. Vi kræser for både detaljerne i maden og i selve arrangementerne.

Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til vores køkkenchef & daglige leder Kim Hansen kh@turbinehallen.dk

For yderligere information angående stillingen kontakt Kim Hansen på tlf. 25 48 70 71

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kørekort:

B

Ledige stillinger: 1